Po zakończeniu okresu próbnego Twoje konto automatycznie przejdzie do wersji demo. Nie będzie wiązało się to z żadnymi konsekwencjami finansowymi.

Dezaktywacja konta przez Użytkownika może nastąpić w dowolnym momencie, ale konto wygaśnie dopiero wraz z bieżącym okresem rozliczeniowym.

By dezaktywować konto należy przejść do Ustawień, kliknąć ‚Anuluj subskrypcję’ a następnie ponownie zatwierdzić decyzję kliknięciem w odpowiedni przycisk.

  • Tagi:

O Autorze

Małgorzata Walendziewska

CMO

10+ years of an experience in social media. Love challenges, learning new stuff, meeting people. Always on the run.