Tak. Raz w miesiącu istnieje możliwość usunięcia i ewentualnej wymiany dodanego wcześniej profilu na inny.

By to zrobić, w Ustawieniach swojego konta w zakładce Profile i autoryzacje kliknij przycisk Usuń profil, wybierz profile do usunięcia i zaakceptuj wybór. Profile zostaną usunięte od razu i będzie można dodać nowe profile do konta.
W trakcie usuwania profili zostanie wyświetlona informacja o kolejnym, dostępnym terminie na usuniecie profili.

  • Tagi:

O Autorze

Małgorzata Walendziewska

CMO

10+ years of an experience in social media. Love challenges, learning new stuff, meeting people. Always on the run.